De Marine Onderofficieren Club

Menu: Hollands Menu 2

Voorgerecht

Pasteitje

Bladerdeegbakje gevuld met kippenragout van de boerderij kip

of

Garnalencocktail

of

Kastanje champignons uit de oven met een kruiden kaassaus en stokbrood

Tussengerecht

Tomatensoep

Licht pittige soep met gehaktballetjes en room

of

Soep van de Chef

Verrassingssoepje , passend bij het menu en het seizoen

Hoofdgerecht

Varkenshaas met champignonsaus

of

Sliptong

In de roomboter gebakken en geserveerd met een kruidige boterjus

Nagerecht

Dame omgekeerd

Chocoladeijs met warme vanillesaus

€ 22.95 per persoon

 

1e Pinksterdag

1e Pinksterdag

1e Pinksterdag

09-06-2019

Lees meer...

2e Pinksterdag

2e Pinksterdag

2e Pinksterdag

10-06-2019

Lees meer...

Maandbuffet met vaderdagtintje

Maandbuffet met vaderdagtintje

Maandbuffet met vaderdagtintje

16-06-2019

Lees meer...

© 2013 web-works| Naar menu