De Marine Onderofficieren Club

Menu: Hollands Menu 2

Voorgerecht

Pasteitje

Bladerdeegbakje gevuld met kippenragout van de boerderij kip

of

Garnalencocktail

of

Kastanje champignons uit de oven met een kruiden kaassaus en stokbrood

Tussengerecht

Tomatensoep

Licht pittige soep met gehaktballetjes en room

of

Soep van de Chef

Verrassingssoepje , passend bij het menu en het seizoen

Hoofdgerecht

Varkenshaas met champignonsaus

of

Sliptong

In de roomboter gebakken en geserveerd met een kruidige boterjus

Nagerecht

Dame omgekeerd

Chocoladeijs met warme vanillesaus

€ 22.95 per persoon

 

MOOC gesloten

MOOC gesloten

MOOC gesloten

21-07-2019

Lees meer...

Entre Nous - MOOC Jeu de boules toernooi

Entre Nous - MOOC Jeu de boules toernooi

Entre Nous - MOOC Jeu de boules toernooi

30-07-2019

Lees meer...

Herdenking der gevallenen

Herdenking der gevallenen

Herdenking der gevallenen

15-08-2019

Lees meer...

© 2013 web-works| Naar menu