De Marine Onderofficieren Club

Menu: Hollands menu 3

Voorgerecht

Krabcocktail met avocado en witlof

of

Langzaam gegaard buikspek met appel en geitenkaas

of

Caesersalade met gepaneerde garnalen

Tussengerecht

Ossenstaartsoep

of 

Franse mosterd soep met spekjes

Hoofdgerecht

Pikante Ossenhaaspuntjes in een kruidige saus

of

Gestoofde Heek in een pittige tomatensaus

of

Varkenshaas uit de oven met truffelpesto, spek en champignons

Nagerecht

Oreo Bailey's parfait met manderijn

€ 25.95 per persoon

 

1e Pinksterdag

1e Pinksterdag

1e Pinksterdag

09-06-2019

Lees meer...

2e Pinksterdag

2e Pinksterdag

2e Pinksterdag

10-06-2019

Lees meer...

Maandbuffet met vaderdagtintje

Maandbuffet met vaderdagtintje

Maandbuffet met vaderdagtintje

16-06-2019

Lees meer...

© 2013 web-works| Naar menu