De Marine Onderofficieren Club

Menu: Hollands menu 4

Voorgerecht

In knoflook gemarineerde gebakken Gamba's

geserveerd op een bedje van tomatensalsa, gemixte sla en honingmosterd saus

of

Flinterdun gesneden Carpaccio van Runderhaas

met Parmigioano Reggiano, geroosterde pijnboompitten en frisse gemixte salade besprenkeld met een dressing van truffefmayonaise

of

Salade van geroosterde Pompoen

geserveerd met Griekse feta, pijnboompitten, rucola, olijven, mangoreepjes en kruidendressing

Tussengerecht

Romige Kervelsoep

geparfumeerd met Pernod, en geserveerd met een reuze kaasstengel

of

Licht gebonden Kreeftensoep

met een garnituur van kreeftenstaartjes en geserveerd met een Italiaans broodje.

of

Licht gebonden Tomatensoep met basilicum

of

Rijk gevulde Groentensoep

met seizoengroenten, vermicelli en runder soepballetjes

Hoofdgerecht

In roomboter gebakken Zeetong

geserveerd met geglaceerde worteltjes en ravigotesaus

of

Herten of Hollandse biefstuk

geserveerd met een ratatouille van seizoensgroenten en begeleid met een romige peper -of wildsaus

of

Gebakken Tempé

Wilde rijst met okra, aubergine en sjalotjes op zuur

Nagerecht

MOOC dessert

Chocolade mousse, bavaroise, spekkoek, ijs aangepast aan het seizoen

€ 29.95 per persoon

 

1e Pinksterdag

1e Pinksterdag

1e Pinksterdag

09-06-2019

Lees meer...

2e Pinksterdag

2e Pinksterdag

2e Pinksterdag

10-06-2019

Lees meer...

Maandbuffet met vaderdagtintje

Maandbuffet met vaderdagtintje

Maandbuffet met vaderdagtintje

16-06-2019

Lees meer...

© 2013 web-works| Naar menu