De Marine Onderofficieren Club

Zaal

Reserveren van de zaal

De zaal van de M.O.O.C. is te reserveren voor elk lid of zijn/haar gezinsleden, ter gelegenheid van een huwelijk, receptie, verjaardagen, etc. Voor FLO-recepties heeft de MOOC een eigen budgetnummer van de Koninklijke Marine voor directe financiële afhandeling. Aan het gebruik van de zaal zijn geen kosten verbonden.

In overleg met de bedrijfsleid(st)er kunt u het programma van uw feest vaststellen. U maakt uw wensen kenbaar en er wordt in overleg met u bepaald wat de mogelijkheden zijn en welke de kosten eraan verbonden zijn.

Informatie bij onze bedrijfsleidster Christel Rentenaar, telefoonnummer 0223-612896

Vergaderarrangement

De sociëteit is centraal gelegen in het centrum van Den Helder en voorzien van alle moderne gemakken om uw vergadering of congres te huisvesten.

De sociëteit beschikt over een flexibel zaalaanbod, voorzien van airconditioning, beamer met presentatiescherm of flip-over om uw presentatie optimaal te kunnen houden.

Prijzen van de vergaderarrangementen A en B zijn inclusief gebruik beamer/flip-over. Tevens is er onbeperkt koffie en thee, dit is eventueel uit te breiden met een lunch of warm - en/of koud buffet. De zaalhuur is gratis.

Voor de exacte prijzen van de vergaderarrangementen A en B kunt u contact opnemen met onze bedrijfsleidster Christel Rentenaar, telefoonnummer 0223-612896

De zaal reserveren

Maandbuffet

Maandbuffet

Maandbuffet

11-10-2020

Lees meer...

Algemene Leden Vergadering

Algemene Leden Vergadering

Algemene Leden Vergadering

16-10-2020

Lees meer...

© 2013 web-works| Naar menu